خام فروشی نفت و معادن ایران ممنوع! حتی معادن خاک رٌس لاله جین همدان
بهار بی تا - پتینه - نمابرجسته - طرح ایتالیایی - گلدان سفالی
بهار بی تا - پتینه - نمابرجسته - طرح ایتالیایی - گلدان سفالی
Patineh - Outstanding view - Italian design - earthen pot
Something stylish - Fantasy & Antique
برای مشاهده همه آثار خانم مریم نامدار : اینجا کلیک بفرمایید
امريكا و اروپا به تنهايي 50 درصد ظرفيت پالايشي جهان را دارا هستند در حالي كه اين رقم در منطقه خاورميانه به عنوان قطب اصلي توليد نفت جهان كمتر از 8 درصد است. البته كشورهاي عربستان و كويت با تأسيس شركتهاي پالايشي در كشورهاي پر مصرف، نفت خود را به اين كشورها رسانده و با پالايش آن، نه تنها بازار و ميزان فروش خود را تثبيت ميكنند بلكه با تبديل آن به ارزش افزوده، سودهاي كلاني را كسب مينمايند.
نگاهي گذرا به آخرين جدول ميزان ذخاير و توليد نفت به خوبي نشان ميدهد كشورهاي در حال توسعه و عقب افتاده همچنان به خام فروشي ادامه ميدهند هر چند كه برخي از اين كشورها در خارج كشورشان پالايشگاه دارند.
جالب آنجاست كه از نفت خام 160 فرآورده توليد ميشود كه اين فرآوردهها با قيمت گران به كشورهاي توليدكننده نفت خام فروخته ميشود از جمله ايران كه صنعت پالايش آن، بسيار عقبتر از آن چيزي است كه ميتوان متصور شد.
اين جدول به خوبي نشان ميدهد كشورهايي كه ذخاير اندكي دارند بيشترين مصرفكننده نفت خام هستند؛ آنها به خوبي به كاربريهاي بسيار نفت خام پي بردهاند اما كشورهاي نفتي بدون توجه به شراكت در فعاليتهاي پايين دست تنها و تنها به صادرات نفت ميپردازند و خام فروشي ميكنند مانند چند كشور نفتي كه پالايشگاههاي خود را در مقاصد مصرفي تأسيس كردهاند و تا حدودي توانستهاند مانع از خام فروشي شوند.
اوپك با دارا بودن 75 درصد ذخاير نفت جهان، 43 درصد توليد و عرضه نفت جهان را بر عهده دارد در حالي كه سازمان همكاريهاي اقتصادي با دارا بودن 1/7 درصد ذخاير جهاني 24 درصد توليد نفت جهان را در اختيار دارد، 60 درصد نفت جهان را مصرف ميكند.
برای رمطالعه ادامه : اینجا کلیک کنید